Maarten van Leeuwen

Maarten is planoloog en heeft een brede achtergrond in het ruimtelijke domein. Hij is bij een groot aantal overheidsorganisaties werkzaam geweest en heeft hij complexe programma’s geleid. 

Na zijn studie Planologie in Nijmegen werd hij geselecteerd voor het overheidstraineeship De Toekomst van Brabant. Hij werkte tijdens dit traineeship bij de gemeente Eindhoven (gebiedsontwikkeling Brainport City), de gemeente Roosendaal (burgerparticipatie in ruimtelijk domein) en Brabant Advies (advies provinciale werklocaties & provinciaal milieu en waterplan). 

Maarten was vervolgens werkzaam als beleidsmedewerker wonen en als programmamanager bij de gemeente Valkenswaard. Als programmamanager was verantwoordelijk voor een grote integrale gebiedsontwikkeling in het buitengebied van Valkenswaard.  

Hierna is Maarten aan de slag gegaan voor Smart Links. Namens Smart Links heeft hij gewerkt bij de gemeente Zwijndrecht als procesregisseur strategische woningbouwopgave en bij onderzoeksbureau PON-Telos als kwartiermaker voor de Brabantse adviescommissie droogte.  

Op dit moment werkt Maarten als algemeen strategisch adviseur bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug en als projectleider implementatie Omgevingswet bij de gemeente Reusel-de Mierden. 

Maarten is zo iemand die verantwoordelijkheid neemt. Niet alleen voor zijn eigen werkzaamheden, hij denkt graag mee in organisatiebelang. Bij de gemeente Valkenswaard had hij een belangrijke rol in de ondernemingsraad. Maarten is breed inzetbaar binnen vraagstukken waar een complexe bestuurlijke en/of ruimtelijke component onderdeel uitmaakt van de opgave.  

In zijn vrije tijd is Maarten mountainbiker en wielrenner op niveau. Tevens is hij muzikant in een harmonie. Maarten komt uit Nuland en woont nu in Den Bosch. 

Samenvatting: 

  • Planoloog 
  • Programmamanager 
  • Bestuurlijke advisering 
  • Ruimtelijke strategie 
  • Gemeenten 

Emailadres: maartenvanleeuwen@smart-links.nl 

Benieuwd naar wat we doen?

Smart Links is hét adviesbureau voor organisaties die werken in het publieke domein. Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Kijk naar wat we voor anderen hebben gedaan!

Onze opdrachten