Stijn Smeulders

Stijn heeft een brede opleidingsachtergrond in het ruimtelijk en bedrijfseconomisch domein. Tevens studeerde hij bestuurskunde. Stijn is geboren, getogen en woonachtig in Helmond. Daar is hij trots op!

Hij leerde als politiek adviseur van de PvdA-fractie in de Tweede Kamer Den Haag van binnenuit kennen. Stijn heeft van dichtbij meegemaakt hoe Nederland wordt bestuurd, aangezien de PvdA in zijn Haagse tijd samen met de VVD het kabinet vormde. Hij is goed bekend met de praktijk van lobby en belangenbehartiging.

Zowel ambtelijk als politiek-bestuurlijk heeft Stijn veel ervaring bij gemeenten. Hij was strategisch adviseur en afdelingsmanager ruimtelijk beleid bij de gemeente Valkenswaard en was als commissielid onderdeel van de PvdA-fractie in Helmond.

In het ruimtelijk-economische domein is Stijn vanwege zijn opleidingsachtergrond en werkervaring goed thuis. Stijn was via Smart Links actief als projectleider van het uitbreidingsbestemmingsplan bij de Efteling en werkgroepsecretaris bij het Nationaal Programma Regionale Energiestrategie. Momenteel is Stijn interim-teammanager Maatschappelijk & Economisch Beleid bij MijnGemeenteDichtbij.

In zijn vrije tijd is Stijn fractievoorzitter van de PvdA-fractie in Provinciale Staten van de provincieBrabant. Bij de verkiezingen voor Provinciale Staten van 2015 en 2019 was hij lijsttrekker van de Brabantse PvdA.

Samenvatting:

  • Manager
  • Strategisch Adviseur
  • Ruimtelijk Domein
  • Fractievoorzitter Statenfractie PvdA Brabant

Mailadres: stijnsmeulders@smart-links.nl
Telefoonnummer: +31 6 14164246

Benieuwd naar wat we doen?

Smart Links is hét adviesbureau voor organisaties die werken in het publieke domein. Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Kijk naar wat we voor anderen hebben gedaan!

Onze opdrachten