Blog #1 Wil jij ons volgen?

Stijn Smeulders

12-05-2020

Blog #1 Wil jij ons volgen?

Als Smart Links zijn we supertrots op onze nieuwe website! Voor een adviesbureau is je website je etalage, de plek waar je aan de buitenwereld kunt laten zien wie je bent, wat je kunt en wat je voor anderen kunt betekenen. Vandaar dat we geïnvesteerd hebben in een professionele website die de identiteit van Smart Links weergeeft.

Uiteraard willen we geen website met enkel statische informatie. Iedereen kent het wel, zo’n website die eens in de twee jaar wordt aangepast. Daarom hebben we een blog opgenomen op onze website.

Via onze blog zullen we je op de hoogte houden van dingen die ons bezighouden. Dat kan nieuws zijn over Smart Links. Maar ook visies op maatschappelijke ontwikkelingen waarin wij kansen zien voor jou en voor ons. Briljante gedachten die we wereldkundig willen maken of zaken die ons fascineren. We vinden het leuk om onze kennis te delen én we denken dat je ons beter leert kennen als we regelmatig vertellen waar we me bezig zijn. Ook onze opdrachten komen dus voorbij op de blog van Smart Links.

We zullen geregeld een blog plaatsen. Wat geregeld is? Dat weten wij nu ook nog niet. Dat ligt eraan wat we de komende tijd meemaken. We bloggen als we iets te delen hebben, niet omdat we vinden dat we moeten bloggen. Dat geeft jullie de garantie dat de blogs die we plaatsen ook écht lezenswaardig zijn.

 

PS Mocht je nou ook zo’n mooie website willen hebben als wij: vraag Goodday uit Tilburg!