Blog #3 Happy Together als Studio Clara

Martijn de Kort

16-06-2020

Blog #3 Happy Together als Studio Clara

Happy Together, dat zijn Robert Claassen en Peter Rademaker als creatief duo al vele jaren, toen ze samen het bekende Eindhovense bureau Robert & Rademaker runden. Een samenwerkingsverband met de Happy Horizon groep was dan ook een mooie reden om hun bedrijf Happy Together te noemen. Sinds kort hebben Robert en Peter hun bedrijf de naam Studio Clara gegeven. Als Smart Links een mooie aanleiding om te vertellen over onze samenwerking.

Voor Smart Links is het interessant om samenwerkingsverbanden aan te gaan met partijen die dingen kunnen die wij niet kunnen. Studio Clara is gespecialiseerd in martketing, storytelling en creatieve processen. Je kunt van Smart Links veel zeggen en ja, we denken dat we best veel kunnen. Maar wat we niet kunnen is het ontwikkelen van creatieve marketinguitingen.

Studio Clara versterkt Smart Links op creatief gebied. Smart Links adviseert Studio Clara over beleidsinhoudelijke en strategische aspecten van hun opdrachten. Tevens helpt Smart Links Studio Clara met het zaken doen met de overheid. Bij aanbestedingen voor de overheid kan inzicht in de achtergronden en cultuur van de opdrachtgever nét het verschil maken in de opdracht wel of niet krijgen.

Uiteraard kan ook ons netwerk gebruik maken van de expertise van Studio Clara en kunnen de contacten van Studio Clara terugvallen op de ondersteuning van Smart Links.

Meer informatie over onze samenwerkingspartners is te vinden op de pagina samenwerkingspartners.