Blog #7 Samen groeien met Smart Links?

Stijn Smeulders

29-10-2020

We zien regelmatig opdrachten voorbijkomen die bij ons passen, maar moeten helaas ook steeds vaker constateren dat we geen capaciteit beschikbaar hebben om op deze opdrachten te reageren. Dit ondanks dat ons team dit jaar is verdubbeld, van 3 naar 6 personen. Martijn en Maarten zitten tot minimaal het einde van 2020 volgeboekt met opdrachten. Anne-Marie en Stijn zijn recent samen gestart met een nieuwe opdracht. Henk staat open voor enkele kleinere coaching- of adviesklussen en Paul is op de achtergrond actief binnen Smart Links, maar als wethouder van Son en Breugel niet beschikbaar voor opdrachten. Dat je weinig capaciteit hebt is natuurlijk als adviesbureau een goed signaal, want dan heeft iedereen voldoende werk. Maar zoals jullie weten heeft Smart Links de doelstelling om uit te groeien naar een breed adviesbureau voor het publieke domein. Omdat we willen groeien en daartoe ook kansen zien, zijn we op zoek naar versterkingen voor ons team. Dit is je kans om een overstap te maken naar Smart Links!

Naar wie we dan op zoek zijn? Het belangrijkste vinden we dat je weet hoe het er in het publieke domein aan toe gaat. Concreet zijn we dus op zoek naar teamleden die werkervaring hebben bij publieke of semipublieke organisaties. Belangrijk is daarnaast natuurlijk dat jij je herkent in de twee bijzondere eigenschappen van Smart Links; strategisch vermogen en politiek-bestuurlijke sensitiviteit.

Zoals we al vaker hebben gedeeld vinden we de thema’s waarop Smart Links actief is minder belangrijk dan de aard van de activiteiten (ingewikkelde opdracht, uitdagende omgeving) die we verrichten. Daarom staan we open voor specialisten op een breed scala aan thema’s. Denk aan ruimtelijke ontwikkeling, duurzaamheid/energie, sociaal domein/samenleving, strategische advisering & communicatie en overheidsfinanciën. Ben je een adviseur, projectleider of programmamanager met werkervaring in het publieke domein, dan gaan we graag het gesprek aan om te verkennen of we bij elkaar passen.

Waarom zou je bij Smart Links willen horen? Omdat het tof is om bij een nieuw en snel ontwikkelend adviesbureau te werken natuurlijk! Omdat ons team top is (al zeggen we het zelf :-)) en we een relaxte werkgever zijn. Omdat je alle ruimte krijgt je eigen ontwikkelpad uit te zetten en we je daarin ondersteunen. En omdat je bij ons kans krijgt (als je dat wilt) om te ondernemen en bij te dragen aan de verdere opbouw van Smart Links. Maar het belangrijkste is dat als jij je aan ons committeert, wij ons ook aan jou committeren. We kennen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden én bieden perspectief om als het wederzijds goed bevalt op termijn als partner een van de steunpilaren van Smart Links te worden.

Indien je interesse hebt om de samenwerking te verkennen, laat het ons weten. We gaan graag met je in gesprek!