Interim-management MijnGemeenteDichtbij

  • Mijngemeentedichtbij
  • Maart 2021
  • Interim-management, Gemeente, Maatschappelijk & Economisch beleid, Gemeenschappelijke regeling
  • Boxtel & Sint-Michielsgestel

Opdrachtomschrijving

Namens Smart Links is Stijn Smeulders vanaf maart 2021 voor de gemeentes Boxtel & Sint-Michielsgestel actief als interimmanager van het team Maatschappelijke & Economische Ontwikkeling. De gemeentes Boxtel & Sint-Michielsgestel zijn gelegen in Noordoost-Brabant en hebben beiden 30.000 inwoners. De gemeenten hebben hun ambtelijke organisatie gebundeld in de gemeenschappelijke regeling MijnGemeenteDichtbij.

Het team Maatschappelijke & Economische Ontwikkeling is binnen de gemeenten verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het beleid op het gebied van Milieu & Duurzaamheid, Economische Zaken, Kunst en Cultuur, Sport en Onderwijshuisvesting, Toerisme en Recreatie en Vastgoed. Het team bestaat uit ongeveer 20 beleidsmedewerkers.

De managers van MijnGemeenteDichtbij zijn integraal verantwoordelijk voor de aansturing van politiek-bestuurlijke processen, beleidsinhoud en bedrijfsvoeringsaspecten. Voor Stijn is het uitdagend om werkzaam te zijn voor een gemeenschappelijke regeling die werkzaam is voor meerdere gemeenten.

De manager van team Maatschappelijke & Economische Ontwikkeling is ook lid van het managementteam van het venster Ruimte van MijnGemeenteDichtbij.