Over Smart Links

Smart Links is in 2018 opgericht door Martijn de Kort, Paul van Liempd en Stijn Smeulders. Ons team is in 2020 versterkt met Maarten van Leeuwen en Henk Leenders. In 2021 is Stijn aan de slag gegaan als gedeputeerde van de provincie Noord-Brabant en heeft hij Smart Links verlaten. Het team van Smart Links heeft de expertise en slagkracht om een breed scala aan diensten te leveren aan onze opdrachtgevers.

We werken in, met en voor het publieke domein. Hierin zijn we thuis. Ambtelijke organisaties en het openbaar bestuur kennen we van binnenuit.

Wat ons kenmerkt is dat we graag ingewikkelde vraagstukken oplossen. We houden van strategische uitdagingen, waarin verschillende belangen spelen en er een ontwikkelopgave bestaat.

Door onze ervaring in het bedrijfsleven zijn we in staat om slimme verbindingen te leggen tussen private, semipublieke en publieke partijen.

Iedere organisatie heeft iets unieks. Een signatuur, waardoor je anders bent dan anderen. Bij ons is dat een bijzonder goede politiek-bestuurlijke sensitiviteit. Wij weten hoe het werkt in Colleges van B&W en Gedeputeerde Staten. En hebben ruimschoots vlieguren als volksvertegenwoordiger.

Hoe we je van dienst kunnen zijn is simpel. Dat bepalen we samen. De essentie is dat we erg flexibelzijn in onze werkwijze. We geloven namelijk dat elke uitdaging een maatwerk oplossing vergt. We gaan graag het gesprek met je aan om tot een ideale dienstverlening te komen.

Wil je een afspraak met ons maken?

Ben je op zoek naar adviseurs met strategisch vermogen en politiek-bestuurlijke sensiviteit, dan zoek je ons! Zullen we binnenkort een kopje koffie doen?

Neem contact met ons op