Samenwerkingspartners

Smart Links is ervan overtuigd dat je samen meer kunt en verder komt dan alleen. Bovendien kunnen we niet alles zelf en hebben we ook niet óveral verstand van. En ook voor ons zitten er maar 24 uur in een dag en 7 dagen in week.

Steeds meer partijen vragen om onze hulp. Daar zijn we natuurlijk super blij mee! Maar het komt daarom ook voor dat ons team geen ruimte heeft om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Daarom hebben we samenwerkingspartners gezocht waarmee we samen aan de opgaven van onze opdrachtgevers werken. Allemaal bedrijven die bij Smart Links passen. Die onze waarden en competenties delen.

Soms werken we samen met een partner aan een opdracht. Nog vaker is het voor ons waardevol om achter de schermen gebruik te maken van de expertise van onze partners. Uiteraard kunnen we ook ons netwerk in contact brengen met onze partners.

Smart Links heeft een samenwerkingsverband met de onderstaande organisaties.

 

 

 

Facet is hét adviesbureau voor energie en duurzaamheid. Facet biedt ondersteuning aan organisaties die een bijdrage willen leveren aan een klimaatneutrale samenleving. Facet is specialist in wet- en regelgeving, innovatie en participatie en adviseert gemeenten en andere organisaties op deze thema’s. Ook geeft Facet trainingen op de kernthema’s.

Facet werkt in een netwerkorganisatie waarin, afhankelijk van de uitdaging, een optimaal passend, innovatief, multidisciplinair team wordt samengesteld. Dit maakt het mogelijk om te adviseren en verbinden van eerste analyse tot implementatie. Facet gaat verder dan alleen een adviesrapport en is in staat om te ondersteunen met onderzoek, burgerparticipatie, beleid maken, communicatie en implementatie.

Ook in de eigen bedrijfsvoering is Facet duurzaam. Het is (tijdelijk) gehuisvest in het eerder leegstaande Milieu Educatie Centrum in Eindhoven en de ruimtes zijn zo veel mogelijk ingericht met gebruikt kantoormeubilair.

Smart Links en Facet zijn complementair aan elkaar. De inhoudelijke en technische kennis van Facet is een aanvulling op het strategisch vermogen en ruimtelijke kennis van Smart Links, en vice versa. Ook delen we ons netwerk met elkaar en werken we samen aan de ontwikkelingen van concrete duurzame projecten en concepten.

 

 

 

 

Studio Clara ondersteunt (semi)overheden met écht doelgroepgerichte communicatie bij het creëren van impact in maatschappelijke thema’s als gebiedsontwikkeling en omgevingsvisie, klimaat en energie en circulaire economie.

Data en online technologie maken het mogelijk om doelgroepen en individuen op maat te bedienen met persoonlijk relevante communicatie en content. Een unieke gebruikerservaring die jou precies op het juiste moment en op de juiste plaats bereikt, is de norm geworden. Voor bedrijven, organisaties en ook voor overheden. Want daarmee creëer je impact en beweging bij mensen.

Studio Clara ondersteunt (semi)overheden om precies dáár te zijn waar burgers zich offline en online bevinden. En ze een op maat gemaakte gebruikerservaring te bieden. Tegelijkertijd helpen we burgers die soms door het vele beleid het bos niet meer zien, met helderheid en de mogelijkheid om te handelen. Waarom? Omdat we geloven in een maatschappij waarin iedereen een faire kans krijgt om mee te doen. Daar dragen we graag ons steentje aan bij.

 

 

BioArt Laboratories fungeert als toegangspoort tot een wereld van onbeperkte mogelijkheden waar wetenschap, natuur, technologie en creativiteit hand in hand gaan. Deze domeinen vormen samen de basis voor een duurzame biobased community die voldoende ruimte biedt voor het denken en creëren van de mens. Als pioniers bieden we een inspirerende omgeving om te experimenteren en nieuwe ideeën te ontwikkelen. BioArt Laboratories stimuleert de cross-over tussen verschillende domeinen om tot innovatieve materialen en creatieve oplossingen te komen.

BioArt Laboratories is gevestigd in BioArt Village in Eindhoven. Hier bouwt BioArt aan een zelfvoorzienende locatie, waarbij een circulaire aanpak wordt gehanteerd voor alle middelen en afvalstoffen. BioArt Village is een crossover-hotspot waar wetenschap, kunst en natuur elkaar ontmoeten: er is een volledig functioneel hybride laboratorium met tal van ateliers en vergaderplekken.

Smart Links maakt gebruik van de creatieve expertise van BioArt. Oplossingen voor complexe problemen vragen namelijk vaak creativiteit én de competentie om verschillende thema’s met elkaar te verbinden. Ondertussen helpt Smart Links BioArt met vraagstukken waarbij de overheid betrokken is.

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Nu je weet wat voor adviesbureau Smart Links is en wie de mensen achter Smart Links zijn vertellen we je graag wat we voor je kunnen betekenen!

buttontekst