Stijn Smeulders

Stijn heeft een brede opleidingsachtergrond in het ruimtelijk en bedrijfseconomisch domein. Tevens studeerde hij bestuurskunde. Stijn is geboren, getogen en woonachtig in Helmond. Daar is hij trots op!

Hij leerde als politiek adviseur van de PvdA-fractie in de Tweede Kamer Den Haag van binnenuit kennen. Stijn heeft van dichtbij meegemaakt hoe Nederland wordt bestuurd, aangezien de PvdA in zijn Haagse tijd samen met de VVD het kabinet vormde. Hij is goed bekend met de praktijk van lobby en belangenbehartiging.

Zowel ambtelijk als politiek-bestuurlijk heeft Stijn veel ervaring bij gemeenten. Hij was strategisch adviseur en afdelingsmanager ruimtelijk beleid bij de gemeente Valkenswaard en was als commissielid onderdeel van de PvdA-fractie in Helmond.

In het ruimtelijk-economische domein is Stijn vanwege zijn opleidingsachtergrond en werkervaring goed thuis. Momenteel is hij via Smart Links projectleider van het uitbreidingsbestemmingsplan bij de Efteling.

In zijn vrije tijd is Stijn fractievoorzitter van de PvdA-fractie in Provinciale Staten van de provincieBrabant. Bij de verkiezingen voor Provinciale Staten van 2015 en 2019 was hij lijsttrekker van de Brabantse PvdA.

Samenvatting:

  • Manager
  • Strategisch Adviseur
  • Ruimtelijk Domein
  • Fractievoorzitter Statenfractie PvdA Brabant

Mailadres: stijnsmeulders@smart-links.nl
Telefoonnummer: +31 6 14164246

Benieuwd naar Smart Links?

Smart Links is in 2018 opgericht door Martijn de Kort, Paul van Liempd en Stijn Smeulders. Met z’n drieën hebben we de expertise en slagkracht om een breed scala aan diensten te leveren aan onze opdrachtgevers.

Lees ons verhaal