Blog #12 Marianne van der Sloot naar Smart Links!

Paul van Liempd

05-04-2021

Marianne van der Sloot sluit zich aan bij Smart Links. Ze is met haar achtergrond breed inzetbaar voor adviesklussen. Met name opgaves met een bestuurlijke component zijn bij haar in goede handen. Marianne werkt vanaf maart 2021 als Bestuurssecretaris voor Rabobank Nederland in Utrecht.

Voor Smart Links is Marianne – na Martijn, Paul, Stijn, Maarten, Henk en Anne-Marie – het 7e teamlid. We zijn er heel trots op dat een adviseur met het bestuurlijke profiel van Marianne voor Smart Links kiest! Smart Links zet hiermee de volgende stap in de gestage groei naar een middelgroot adviesbureau met brede activiteiten.

Door haar overstap naar Smart Links versterkt Marianne haar profiel als consultant en adviseur. Marianne heeft jarenlange ervaring in de adviessector, als advocaat en als strategie consultant bij adviesbureau Public Impact. Tevens was ze werkzaam bij Coöperatie VGZ, als bestuursadviseur en programmamanager.

Het is evident dat Marianne ook met haar enorme politiek-bestuurlijke ervaring van grote waarde is voor Smart Links. In een periode van bijna 20 jaar, vanaf 2002, was Marianne voor het CDA lid van de gemeenteraad van Nijmegen en Den Bosch, fractievoorzitter in Provinciale Staten van Brabant en gedeputeerde van de Provincie Noord-Brabant. Als gedeputeerde had Marianne de thema’s cultuur, sport en samenleving in haar portefeuille.

Met haar juridische achtergrond voegt Marianne ook juridische expertise toe aan het team van Smart Links. Tevens bezit ze bestuurlijke ervaring in het maatschappelijk middenveld, onder andere als voorzitter van de omroepvereniging KRO.