Blog #15 Anne-Marie Spierings & Stijn Smeulders gedeputeerde Brabant!

Martijn de Kort

21-08-2021

Op 16 juli jl. zijn Smart Linkers Anne-Marie Spierings en Stijn Smeulders geïnstalleerd als gedeputeerden van de Provincie Noord-Brabant! Anne-Marie is – na de periode 2015-2020 voor de tweede keer gedeputeerde namens D66, met o.a. energie in de portefeuille. Stijn is voor het eerst toegetreden tot het College van Gedeputeerde Staten van de Provincie Brabant. Zijn portefeuille bestaat uit cultuur, erfgoed, sport & vrijetijd, bestuur & veiligheid en ontwikkelbedrijf & deelnemingen. Stijn is gedeputeerde namens de PvdA. 

Sinds oktober 2020 was Anne-Marie in dienst van Smart Links en via Smart Links actief bij Nationaal Programma Regionale Energiestrategie. Anne-Marie fungeerde als voorzitter van de onafhankelijke werkgroep Zon op daken. 

Stijn is een van de medeoprichters van Smart Links en een van de drie partners van het bedrijf. Met ingang van 15 juli 2021 (voorafgaand de installatie als gedeputeerde) is Stijns betrokkenheid als bestuurder van Smart Links geëindigd. Tevens kiest Stijn ervoor om volledig afstand te nemen van (zijn belang in) Smart Links. 

Smart Links is buitengewoon trots op dat twee teamleden zijn toegetreden tot het College van Gedeputeerde Staten van de Provincie Brabant en wenst Anne-Marie en Stijn veel succes en plezier bij hun waardevolle werk als gedeputeerde!