Blog #16 Maarten van Leeuwen & Arjen Obbema naar Smart Links!

Paul van Liempd

01-09-2021

Vanaf 1 september 2021 wordt het team van Smart Links versterkt met Arjen Obbema. Daarnaast is Maarten van Leeuwen volledig in dienst getreden van Smart Links. Door deze versterkingen wordt de basis van Smart Links versterkt en de dienstverlening in het ruimtelijke en duurzaamheidsdomein uitgebreid

Arjen Obbema is senior adviseur en projectleider op het thema duurzaamheid. Bij de gemeenten Son en Breugel en Weert deed Arjen veel werkervaring op het brede thema duurzaamheid en milieu op. Arjen is beschikbaar voor opdrachten op de thema’s milieu en duurzaamheid en is ervaren in de rollen van strategisch adviseur, beleidsadviseur, projectleider en programmamanager. Door het binnenhalen van Arjen wordt veel duurzaamheids-expertise toegevoegd aan het team van Smart Links. 

Maarten van Leeuwen is sinds 1 januari 2020 voor 16 uur per week bij Smart Links werkzaam. Namens Smart Links was Maarten actief bij de gemeente Zwijndrecht. Momenteel vervult bij de rol van projectleider Omgevingswet bij de gemeente Reusel-de Mierden. Naast zijn werkzaamheden bij Smart Links was Maarten als programmamanager in dienst van de gemeente Valkenswaard. Vanaf 1 september 2021 is Maarten volledig in dienst van Smart Links. De intentie is dat Maarten met ingang van 1 januari 2022 de eerste nieuwe partner van Smart Links wordt, naast de oprichters van Smart Links. Voor Smart Links is de toetreding van Maarten als partner een mijlpaal en grote stap richting de toekomst. 

Naast de versterking met Maarten & Arjen is er nog een mutatie in het team van Smart Links. Marianne van der Sloot is na een periode namens Smart Links een opdracht te hebben gedaan bij de hoofddirectie van Rabobank in dienst getreden bij Rabobank. Smart Links is Marianne dankbaar voor haar betrokkenheid bij het bedrijf en vindt het waardevol Marianne aan een nieuwe passende uitdaging bij Rabobank te hebben kunnen helpen. 

Nader kennis maken met Arjen?

Wil je kennismaken met Arjen of een van onze andere adviseurs om te weten wat Smart Links voor jou kan betekenen?

Neem contact op!