Blog #2 Smart Links +1

Stijn Smeulders

02-06-2020

Blog #2 Smart Links +1 

Zoals jullie weten is Smart Links in augustus 2018 opgericht. In juli 2019 zijn we pas gestart met commerciële opdrachten. We zijn nu dus nog geen jaar actief. Smart Links is dus nog een startup op de adviesmarkt.

Maar kleine kinderen groeien snel, net als Smart Links. We zijn trots dat we binnen een jaar onze eerste medewerker hebben aangenomen. Smart Links +1 dus!

Maarten van Leeuwen is vanaf 13 januari 2020 in dienst van Smart Links. Ondanks dat Maarten de kaap van 30 jaar nog moet ronden, heeft hij enorm veel ervaring opgedaan bij overheden. Hij werkte bij de provincie Gelderland, de gemeente Roosendaal, BrabantAdvies, de gemeente Eindhoven en de gemeente Valkenswaard. Bij deze organisaties is hij op verschillende thema’s in het ruimtelijke domein actief geweest en is hij verantwoordelijk (geweest) voor grote programma’s.

Maarten is planoloog en is daarmee een waardevolle versterking voor de ruimtelijke competenties van het team van Smart Links. Bij de gemeente Valkenswaard is Maarten programmamanager van een gebiedsontwikkelingsprogramma in het buitengebied. De doelstelling van dit programma is tweeledig, het versterken van de ruimtelijke- en recreatieve structuur en het toevoegen een grootschalige leisurefunctie in dit gebied.

Maarten is namens Smart Links werkzaam bij de gemeente Zwijndrecht. Daar is hij actief als procesregisseur strategische woningbouwopgave. Een klus die gezien het integrale en strategische karakter goed bij Smart Links en Maarten past.

Smart Links is superblij met de toevoeging van Maarten aan het team. Welkom Maarten!

Meer informatie over Maarten is te vinden op zijn profielpagina.