Blog #5 Smart Links is jarig!

Paul van Liempd

16-09-2020

Smart Links bestaat 2 jaar! We werden zelf wat verrast door onze verjaardag. Dat komt omdat we ons jonger voelen dan we zijn J. Hoewel Smart Links op 22 augustus 2018 is opgericht, zijn we namelijk pas in augustus 2019 daadwerkelijk begonnen met onze activiteiten, toen Martijn en Stijn met hun eerste opdrachten aan de slag gingen. Sinds de oprichting van Smart Links hebben we veel stappen gezet. Net zoals elk bedrijf is was Smart Links in het begin slechts een idee. Stapje voor stapje werd dit idee een écht bedrijf met inkomsten, medewerkers en groei.

We begonnen twee jaar geleden met drieën en ons team werd in januari 2020 aangevuld met Maarten. We hebben Smart Links een sterk profiel gegeven met een duidelijke missie, bekendheid en digitale aanwezigheid op internet en LinkedIn. Ook hebben we toffe opdrachten op gave plekken gevonden. Zo werken en werkten we voor Brainport Sport District, de Efteling en de gemeenten Bladel, Valkenswaard en Zwijndrecht. Daarnaast werken we samen met een aantal leuke en inspirerende organisaties, zoals BioArt Laboratories, Hiemstra & De Vries en Studio Clara.

Als je ons dit twee jaar geleden had gezegd, hadden we waarschijnlijk niet verwacht dat Smart Links al zoveel stappen had gezet. En aangezien Smart Links een groeidoelstelling heeft laten we ons niet afremmen door de Covid-19 crisis. We zijn in gesprek met een ZZP’er die onder de vlag van Smart Links gaat werken. Dit wordt het vijfde lid van ons team. Ook willen we graag een starter op de arbeidsmarkt de kans geven om ons team te versterken. Dit doen we in de vorm van een traineeship.

Behalve dat we onze tweede verjaardag met je willen delen, willen we je daarom ook iets vragen. Om het eerste Smart Links traineeship mogelijk te maken zoeken we een opdracht voor een junior. We hebben contact met twee talenten die net een academische opleiding hebben afgerond en graag in het publieke domein aan de slag gaan. Deze talenten zijn breed inzetbaar en willen zich de komende jaren oriënteren op welke rol in het publieke domein bij hen past. Beiden hebben naast hun opleiding waardevolle maatschappelijke ervaring opgedaan en passen bij het DNA van Smart Links. Ben op zoek naar een toptalent voor je organisatie, laat het ons weten! Omdat we een maatschappelijke verantwoordelijkheid voelen om jongeren de kans te geven, kunnen we deze junior zonder winstoogmerk aanbieden.

Naast dit traineeship hebben we nog meer groeiplannen, die de we komende tijd via onze blog met je delen. De eerste twee jaar van Smart Links zijn voorbij gevlogen. We kijken uit naar de komende 2 jaar!