Catelijne Thomassen

Catelijne is een ‘overheidsdier’ in hart en nieren met een sterke politiek-bestuurlijke antenne. De keuze voor een studie overheidscommunicatie lag dus voor de hand. Een loopbaan bij gemeenten, Rijkswaterstaat en zorginstellingen volgde. Daarbij lag de nadruk steeds op woordvoering en bestuursadvisering.

Jaren was ze woordvoerder en strategisch adviseur van gedeputeerden bij de provincie Noord-Brabant en was in die rol nauw betrokken bij alle bestuurlijk gevoelige vraagstukken. De afgelopen jaren stond ze als leidinggevende aan het roer van een programma met 70 professionals die zorgen voor de strategische advisering en ondersteuning van het bestuur en de directie van de provincie Noord-Brabant. De focus lag daarbij op een goede ondersteuning en advisering van (nieuwe) bestuurders, een geolied besluitvormingsproces, het versterken van de strategiefunctie, een gezamenlijke lobby- en kennisagenda, een goede samenwerking met de inhoudelijke beleidsprogramma’s, de griffie en (kennis)partners buiten de provinciale organisatie.

Catelijne is een enthousiaste verbinder. Als sparringpartner en adviseur van bestuurders, colleges en directies weet ze wat er écht speelt, zowel in de organisatie als in de samenleving. Ze stelt in een sfeer van vertrouwen de kritische vragen om dan snel tot de kern van het vraagstuk te komen met een werkbare oplossing als resultaat. Ze hecht daarbij veel waarde aan de begrijpelijkheid van besluiten die genomen worden en probeert daarbij alle belangen mee te wegen en een plek te geven. Als coach en leidinggevende zet ze de lijnen uit, creëert ze een sfeer van vertrouwen en stimuleert ze collega’s om het beste uit zichzelf en uit het team te halen.

Samenvatting:

  • Overheidsdier
  • Strategisch adviseur
  • Bestuursadviseur
  • Verbinder, coach
  • Leidinggevende

Emailadres: catelijnethomassen@smart-links.nl

Benieuwd wat Catelijne voor uw organisatie kan betekenen?

Smart Links is hét adviesbureau voor organisaties die werken in het publieke domein. Ben je benieuwd naar wat Catelijne of onze andere collega's voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op met Catelijne via bovenstaand e-mailadres of klik op onderstaande knop voor onze contactgegevens en contactformulier.

Contactgegevens en formulier