Lisa van Hoof-Coolen

Lisa is een proactieve, mensgerichte adviseur met een brede interesse. Ze is opgeleid als bestuurskundige aan de universiteit van Tilburg, wat betekent dat ze in de basis een generalist is.

Lisa bezit een natuurlijke vorm van nieuwsgierigheid en vindt het interessant om vanuit verschillende invalshoeken naar vraagstukken en opgaven te kijken.

Na haar studie heeft zij binnen de gemeente Valkenswaard ervaring opgedaan in de rol van strategisch adviseur en heeft zij daarna een stuk verdieping verkregen in een rol als beleidsadviseur sociaal domein.

In deze rollen is zij onder meer betrokken geweest bij het vormen van een integraal beleidskader sociaal domein, heeft zij in de rol van projectleider het subsidiebeleid herijkt en heeft zij een leidende rol gespeeld in het creëren van gezondheidsbeleid voor Valkenswaard. Lisa heeft laten zien van meer markten thuis te zijn en heeft zich ontplooid als ‘vliegende kiep’.

Zij werd regelmatig tegen diverse vraagstukken aangezet vanuit een adviserende of proces regisserende rol (bijvoorbeeld cultuurbeleid en duurzaamheidsbeleid).

Lisa krijgt vooral energie van de breedte van bepaalde vraagstukken en is dan ook sterk op de verbinding gericht. Dit doet zij zowel tussen mensen als tussen verschillende beleidsterreinen. Zij staat bekend om haar verbindende vermogen, strategisch inzicht en proactief handelen. Deze kwaliteiten heeft zij onder meer ingezet in een belangrijke rol binnen de ondernemingsraad van Valkenswaard en in de ondersteuning van de kring gemeentesecretarissen Zuidoost-Brabant.

Na 4,5 jaar Valkenswaard heeft Lisa de overstap naar Smart Links gemaakt en is zij op dit moment actief als beleidsmedewerker positieve en brede gezondheid bij de gemeente Bernheze.

Naast haar baan is Lisa politiek actief als raadslid voor een lokale partij in de gemeente Bladel met het accent op het sociaal domein. In haar vrije tijd doet Lisa aan badminton, verkent zij de natuur met een fijne wandeling of duikt zij in de politiek en actualiteiten.

Samenvatting:

  • Bestuurskundige
  • (beleids)adviseur
  • Bestuurlijke advisering
  • Sociaal domein
  • Gemeenten

Emailadres: lisacoolen@smart-links.nl

Benieuwd wat Lisa voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact met ons op