Maarten van Leeuwen

Maarten is planoloog en heeft een brede achtergrond in het ruimtelijke domein. Hij is bij een groot aantal overheidsorganisaties werkzaam geweest en heeft hij complexe programma’s geleid.

Na zijn studie Planologie in Nijmegen werd hij geselecteerd voor het

overheidstraineeship De Toekomst van Brabant. Hij werkte tijdens dit traineeship bij de gemeente Eindhoven (gebiedsontwikkeling Brainport City), de gemeente Roosendaal (burgerparticipatie in ruimtelijk domein) en Brabant Advies (advies provinciale werklocaties & provinciaal milieu en waterplan).

Maarten was vervolgens werkzaam als beleidsmedewerker wonen bij de gemeente Valkenswaard. Op dit moment is hij als programmamanager bij deze gemeente verantwoordelijk voor een grote integrale gebiedsontwikkeling in het buitengebied van Valkenswaard. Namens Smart Links is Maarten bij de gemeente Zwijndrecht procesregisseur strategische woningbouwopgave.

Maarten is zo iemand die verantwoordelijkheid neemt. Niet alleen voor zijn eigen werkzaamheden, hij denkt graag mee in organisatiebelang. Bij de gemeente Valkenswaard had hij een belangrijke rol in de ondernemingsraad.

In zijn vrije tijd is Maarten mountainbiker en wielrenner op niveau. Tevens is hij muzikant in een harmonie. Maarten komt uit Nuland en woont nu in Den Bosch.

Samenvatting:

  • Planoloog
  • Programmamanager
  • Ruimtelijke strategie
  • Gemeenten

Emailadres: maartenvanleeuwen@smart-links.nl 

Benieuwd naar Smart Links?

Smart Links is in 2018 opgericht door Martijn de Kort, Paul van Liempd en Stijn Smeulders. Met z’n drieën hebben we de expertise en slagkracht om een breed scala aan diensten te leveren aan onze opdrachtgevers.

Lees ons verhaal