Paul van Liempd

Paul is mede-oprichter en directeur van Smart Links. Als bestuurder is hij bekend om zijn strategisch inzicht en verbindend vermogen. De afgelopen jaren was hij werkzaam als wethouder in de gemeente Son en Breugel (2019-2022). Belangrijkste onderdelen van zijn portefeuille waren Duurzaamheid, het Sociaal Domein en Personeel en Organisatie.

Als wethouder was hij tevens bestuurder van WSD, waar hij een belangrijke bijdrage leverde aan de koers-discussie, en bestuurslid van het Regionaal Werkbedrijf.

Van 2014 tot 2018 was Paul wethouder in de Gemeente Waalre. Binnen de Metropoolregio Eindhoven was hij in deze periode als bestuurlijk trekker duurzaamheid chef energietransitie van Zuidoost Brabant. Onder zijn leiding werden door de 21 gemeenten de eerste stappen gezet op weg naar een klimaat neutrale regio.

Meer dan 10 jaar lang was Paul gemeenteraadslid van Eindhoven. Hij was als vicevoorzitter van de PvdA-fractie (toentertijd de grootste partij in Eindhoven) het oliemannetje van het Eindhovense stadsbestuur. Na het raadslidmaatschap werd Paul lid van Provinciale Staten van Noord-Brabant.

Naast het politieke werk was Paul jarenlang werkzaam in het bedrijfsleven. Als proces- en projectmanager in de automatisering werkt hij onder meer bij Atos Origin en MCB. Door deze achtergrond is Paul de digitale man binnen Smart Links.

 

Samenvatting:

  • Bestuurder
  • Technologie
  • Energietransitie
  • Sociaal domein
  • Regionale Samenwerking

Emailadres: paulvanliempd@smart-links.nl 

Paul van Liempd

Benieuwd naar wat we doen?

Smart Links is hét adviesbureau voor organisaties die werken in het publieke domein. Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Kijk naar wat we voor anderen hebben gedaan!

Onze opdrachten