Paul van Liempd

Paul is mede-oprichting van Smart Links en op dit moment werkzaam als wethouder van de gemeente Son en Breugel. Daarom is hij nu in adviserende zin betrokken bij Smart Links.

Meer dan 10 jaar lang was Paul gemeenteraadslid van Eindhoven. In de gemeenteraad van Eindhoven stond hij bekend om zijn strategische en verbindende vermogen. Hij was als vicevoorzitter van de PvdA-fractie (toentertijd structureel de grootste partij in Eindhoven) het oliemannetje van het Eindhovense stadsbestuur. Na het raadslidmaatschap werd Paul lid van Provinciale Staten van Noord-Brabant.

Naast het politieke werk was Paul jarenlang werkzaam in het bedrijfsleven. Als proces- en projectmanager in de automatisering werkt hij ondermeer bij Atos Origin en MCB. Door deze achtergrond is Paul de digitale man binnen Smart Links.

Van 2014 tot 2018 was Paul wethouder in de Gemeente Waalre. Binnen de Metropoolregio Eindhovenwas hij in deze periode als bestuurlijk trekker duurzaamheid chef energietransitie van Zuidoost Brabant. Onder zijn leiding werden door de 21 gemeenten de eerste stappen gezet op weg naar een klimaatneutrale regio. In Son en Breugel is Paul momenteel verantwoordelijk voor het sociaal domein, duurzaamheid en de gemeentelijke organisatie.

Momenteel is Paul ook lid van het bestuur van de PvdA Brabant.

Samenvatting:

  • Bestuurder
  • Technologie
  • Energietransitie
  • Regionale Samenwerking

Emailadres: paulvanliempd@smart-links.nl 

Paul van Liempd

Benieuwd naar Smart Links?

Smart Links is in 2018 opgericht door Martijn de Kort, Paul van Liempd en Stijn Smeulders. Met z’n drieën hebben we de expertise en slagkracht om een breed scala aan diensten te leveren aan onze opdrachtgevers.

Lees ons verhaal