Skip links

Bestuursadviseur Gemeente Breda

Gemeente Breda

Begin 2023 is Lex gestart als bestuursadviseur voor wethouder van Drunen (Wonen, Onderwijs, Gezondheid, Inburgering en kansengelijkheid) bij de gemeente Breda. In deze rol is hij de schakel tussen de ambtelijke organisatie en de wethouder.

Als bestuursadviseur spar je met de wethouder over de thema's in de portefeuille, de samenwerking in het college en de zichtbaarheid in de stad. Daarnaast is Lex continue in gesprek met de ambtelijke organisatie om samen opvolging te geven aan de genomen besluiten en nieuwe besluitvorming voor te bereiden.

Arjen van Drunen: “Lex is intelligent en weet de goede vragen te stellen. Vanuit zijn politiek-bestuurlijke ervaring weet hij snel kansen te signaleren en ook na te denken hoe mogelijke problemen ondervangen kunnen worden. Daarbij weet hij altijd de rust te bewaren en zodoende kan hij ook makkelijk het overzicht houden. Lex is een fijne collega die positief is ingesteld en heel erg samenwerkingsgericht is. Dat maakt dat hij in elk team gewaardeerd wordt!”

Looptijd: Januari 2023 - augustus 2023

Locatie: Breda

Diensten: Bestuursadvisering

Lex Janssen

Lex Janssen

Bestuurlijk sensitief, Financiën, Verbindend, Analytisch, Proactief

Zullen we binnenkort een kopje koffie doen?

Smart Links helpt jou met diverse vraagstukken binnen jouw organisatie. We gaan graag het gesprek met je aan om tot een ideale dienstverlening te komen.

Kennismaking