Skip links

Bestuurs- en directieadvisering

Spinnen in een complex web

Een bestuursadviseur of directieadviseur in een overheidsorganisatie zijn spinnen in een complex web. Ze moeten moeiteloos kunnen schakelen tussen de werelden van bestuurders, de politiek en de ambtelijke organisatie. Onze adviseurs weten als geen ander wat dat vraagt.

Onze bedrijfsnaam zegt het eigenlijk al: onze adviseurs leggen slimme verbindingen en ze snappen de bestuurlijke politieke processen. Vanuit deze principes zorgen ze voor de advisering van bestuurders en directies. Onze adviseurs weten ook dat goede besluiten een integrale voorbereiding, coördinatie, begeleiding en opvolging vragen. Daarvoor is kennis van het bestuurlijke besluitvormingsproces en een scherpe blik op de rollen van de verschillende spelers in dat spel onontbeerlijk. Onze adviseurs snappen die processen en hebben de vermogens om risico’s tijdig te voorzien en kansen te benutten.

Catelijne Thomassen

Catelijne Thomassen

Bestuurlijke antenne , Strategisch adviseur van bestuur en directie, Woordvoering en crisiscommunicatie, Coachend leidinggevende, Verbinder

Waarom kiezen voor Smart Links

Sterk strategisch vermogen

Een scherpe politiek-bestuurlijke antenne

Een breed scala aan diensten

Zullen we binnenkort een kopje koffie doen?

Smart Links helpt jou met diverse vraagstukken binnen jouw organisatie. We gaan graag het gesprek met je aan om tot een ideale dienstverlening te komen.

Kennismaking