Skip links

Strategische (beleids)advisering

Zoek je adviseurs met strategisch vermogen en politiek bestuurlijke sensitiviteit, die jou tijdelijk kunnen helpen bij complexe vraagstukken? Dan zit je goed bij ons.

Complexe vraagstukken

Vraagstukken waar overheden mee te maken krijgen worden steeds complexer. De publieke ruimte wordt schaarser en voor- en tegenstanders van oplossingen laten steeds luider en professioneler van zich horen. Bij het omgaan met ingewikkelde beleidsvraagstukken kan een blik van buiten helpen om complexe vraagstukken te analyseren én een strategie uit te zetten hoe hierop te acteren. Het kan hierbij gaan om thematische vraagstukken over een specifiek onderwerp of om integrale opgaven.

Als Smart-Links adviseurs hebben we allen een jarenlange ervaring om te adviseren bij het ontwikkelen en uitvoeren van een heldere strategie. Daarbij kent het vele voordelen dat we zelf actief zijn als volksvertegenwoordigers of de politiek-bestuurlijke arena van dichtbij hebben meegemaakt als (senior) adviseur. We hebben een sterk ontwikkelde antenne voor bestuurlijke risico en denken daarom op strategisch niveau altijd een paar stappen vooruit. We beginnen met een goede analyse van het vraagstuk en de omgeving met al zijn stakeholders, standpunten en belangen om vervolgens te komen tot een werkbare aanpak.

Paul van Liempd

Paul van Liempd

Bestuurder, Technologie, Energietransitie, Sociaal domein, Regionale Samenwerking

Waarom kiezen voor Smart Links

Sterk strategisch vermogen

Een scherpe politiek-bestuurlijke antenne

Een breed scala aan diensten

Zullen we binnenkort een kopje koffie doen?

Smart Links helpt jou met diverse vraagstukken binnen jouw organisatie. We gaan graag het gesprek met je aan om tot een ideale dienstverlening te komen.

Kennismaking