Skip links

Omgevingsmanagement

Goede participatie maakt beleids- en planontwikkeling beter. Daar geloven wij in. Als je het goed organiseert, levert het ook nog eens oplossingen met voldoende draagvlak op.

Een goede strategie en aanpak

Als overheid wil je graag oplossingen vinden voor vraagstukken in goede samenspraak met je inwoners én je eigen organisatie. Daarbij heb je te maken met bestuurlijke wensen, maar hebben ook inwoners en andere stakeholders hun eigen wensen en soms zelfs eisen. Dat vraagt om een goede analyse en een goede strategie om te komen tot een goede aanpak. Daarmee kun je nooit iedereen tevreden stellen, maar een goede aanpak zorgt wel voor begrip en draagvlak omdat mensen zich gehoord voelen.

Zoek je specifieke ondersteuning voor een participatie-vraagstuk inclusief de uitvoering ervan? Ook dan kunnen we je helpen. In samenwerking met participatie-specialisten uit de praktijk bieden we trainingen aan waarbij je leert een evenwichtig omgevingsmanagementplan op te stellen en er succesvol uitvoering aan te geven.

Heb je een uitdagende casus waarbij je twijfelt over de aanpak? Leg hem aan ons voor en we laten je weten wat we voor je kunnen betekenen.

Paul van Liempd

Paul van Liempd

Bestuurder, Technologie, Energietransitie, Sociaal domein, Regionale Samenwerking

Waarom kiezen voor Smart Links

Sterk strategisch vermogen

Een scherpe politiek-bestuurlijke antenne

Een breed scala aan diensten

Zullen we binnenkort een kopje koffie doen?

Smart Links helpt jou met diverse vraagstukken binnen jouw organisatie. We gaan graag het gesprek met je aan om tot een ideale dienstverlening te komen.

Kennismaking