Skip links

Onze oplossingen

Wij geloven er in dat er pas écht meerwaarde ontstaat door slimme verbindingen te leggen tussen verschillende thema’s en actoren in het publieke domein. We heten niet voor niets Smart Links.

Onze oplossingen

Wij geloven erin dat er pas écht meerwaarde ontstaat door slimme verbindingen te leggen tussen verschillende thema’s en actoren in het publieke domein. We heten niet voor niets Smart Links. Wij helpen jou met diverse vraagstukken binnen jouw organisatie.

Meer lezen

Bestuursadvisering

Bestuursadvisering

Heb je behoefte aan extra of tijdelijke ondersteuning voor de ondersteuning en advisering van een bestuurder of directie in het publieke domein? Wij zijn er om je te helpen!

Meer lezen

Strategische (beleids)advisering

Strategische (beleids)advisering

Zoek je adviseurs met strategisch vermogen en politiek bestuurlijke sensitiviteit, die jou tijdelijk kunnen helpen bij complexe vraagstukken? Dan zit je goed bij ons.

Meer lezen

Omgevingsmanagement

Omgevingsmanagement

Goede participatie maakt beleids- en planontwikkeling beter. Daar geloven wij in. Als je het goed organiseert, levert het ook nog eens oplossingen met voldoende draagvlak op.

Meer lezen

Training en coaching

Training en coaching

Wij bieden maatwerktrainingen om politiek-bestuurlijke sensitiviteit van professionals te verbeteren en coaching voor o.a. onervaren bestuurders.

Meer lezen

Professionele Adviesdiensten voor Bestuur en Management

Zoek je (tijdelijke) expertise die je helpt bij de advisering van bestuurders en directies of bij complexe maatschappelijke vraagstukken met een groot bestuurlijk afbreukrisico? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze adviseurs kunnen tijdelijk bij jou aan de slag gaan en draaien in no-time mee in een bestaand team.

Of zoek je een adviseur of projectleider om een specifiek dossier vlot te trekken? Ook dan kunnen we je helpen. Daarnaast verzorgen we coachingstrajecten op maat voor bestuurders of gemeenteraden. Ook teams in de bestuursondersteuning kunnen we adviseren om zich verder te ontwikkelen.

Zullen we binnenkort een kopje koffie doen?

Smart Links helpt jou met diverse vraagstukken binnen jouw organisatie. We gaan graag het gesprek met je aan om tot een ideale dienstverlening te komen.

Kennismaking