Skip links

Bestuursadvisering

Heb je behoefte aan extra of tijdelijke ondersteuning voor de ondersteuning en advisering van een bestuurder of directie in het publieke domein? Wij zijn er om je te helpen!

Bestuurlijke vraagstukken

Met onze jarenlange ervaring in het publieke domein en onze achtergrond als (senior) adviseur van bestuurders en colleges , volksvertegenwoordiger en/of bestuurder, heeft het publieke domein weinig geheimen voor ons. We snappen het complexe speelveld, belangen en politiek-bestuurlijke verhoudingen. We staan je bij met integraal en strategisch advies.

De adviseurs van Smart Links hebben allen een brede ervaring met de bestuurlijke vraagstukken en weten welke taal bestuurders spreken. We hebben het vermogen om op strategisch niveau altijd een paar stappen verder te kijken en daardoor tijdig in te spelen op kansen en risico’s tijdig te voorzien. Veel van onze adviseurs zijn zelf politiek actief in de (lokale) politiek. Daardoor spreken onze adviseurs de taal van de bestuurder en kunnen een schakel zijn naar de ambtelijke organisatie en de stakeholders in de omgeving. Met hun kennis en expertise zijn onze adviseurs een goede link tussen de bestuurder en de ambtelijke organisatie.

Paul van Liempd

Paul van Liempd

Bestuurder, Technologie, Energietransitie, Sociaal domein, Regionale Samenwerking

Waarom kiezen voor Smart Links

Sterk strategisch vermogen

Een scherpe politiek-bestuurlijke antenne

Een breed scala aan diensten

Zullen we binnenkort een kopje koffie doen?

Smart Links helpt jou met diverse vraagstukken binnen jouw organisatie. We gaan graag het gesprek met je aan om tot een ideale dienstverlening te komen.

Kennismaking